O nama

Ljudi koji stoje iza ideje PROfesionalnog savjetovanja

Pro grupa, odnosno tvrtke Pro savjetovanje i Pro zastupanje, temelje se na 15-godišnjem iskustvu posredovanja u odabiru najboljeg financiranja (kreditiranja), odnosno osiguranja za građane i tvrtke.

Prepoznatljivi smo po profesionalnom i angažiranom pristupu svakom klijentu, što je do sada rezultiralo tisućama zadovoljnih klijenata čije su nam preporuke dokaz ovih tvrdnji.
Tu istu profesionalnost, entuzijazam i aktivno djelovanje u cilju postavljanja kreditnog posredovanja i zastupanja u osiguranju na viši nivo prepoznaju naši ključni partneri na financijskom tržištu, a zadnjih godina posebno i mediji.

Usklađenost sa zakonom

Pro savjetovanje d.o.o. je licencirano za kreditno posredovanje od strane Ministarstva financija i HNB-a te smo u smislu Zakona o potrošačkom kreditiranju uskladili interne procedure i poslovanje kako bi slijedili i primjenjivali identičan pravilnik kao i banke i ostali vjerovnici.
Agencija Pro zastupanje je ovlaštena za zastupanje u osiguranju od strane HANFA-e, a naši zaposlenici i osobno imaju položen ispit i licencu za zastupnika u osiguranju.

Naše interne procedure i pravilnici osim usklađenosti sa navedenim zakonima prate i Zakon o zaštiti osobnih podataka, te poslovnu i „bankarsku“ tajnu sa svakom bankom s kojom imamo potpisan ugovor. Na taj način našim poslovnim partnerima i klijentima garantiramo najvišu razinu usluge.

Naša Misija

Želimo biti prepoznatljivi po profesionalnom i odgovornom savjetovanju klijenata prilikom posredovanja u kreditiranju, odnosno pronalaženju optimalnog rješenja za osiguranja i druge štedno-ulagačke financijske proizvode.