Brzi upitnik za ponudu osiguranja vozila

Na gubite vrijeme tražeći ponude osiguranja. Zastupamo 10 vodećih osiguravatelja!

Želim najbolju cijenu auto osiguranja!

Osobni podaci
Podaci o vozilu
Molimo pričekajte...

Uvjeti korištenja i smisao slanja upitnika

Slanje Brzog upitnika za ponudu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti (dalje: Upitnik) namijenjeno za kalkulaciju nove premije osiguranja za vozilo potencijalnog klijenta čiji podaci se upisuju u Upitnik (dalje: Klijent).

Ovlaštena osoba u agenciji Pro zastupanje (dalje: Zastupnik) će temeljem podataka iz Upitnika preliminarno izračunati cijenu premije jednog ili više osiguravatelja, koje će mu komunicirati u povratnom telefonskom pozivu na ostavljeni kontakt telefon ili e-mail iz Upitnika.
Pri tome će izravno s Klijentom dogovoriti daljnje korake u smislu sastanka u uredima Zastupnika ili zastupanja na daljinu uz komunikaciju e-poštom, telefonom ili klasičnom poštom uz obvezu poštivanja svih zakonskih propisa, a posebno Zakona o osiguranju.

Klijent izričito izjavljuje da je agenciji Pro zastupanje dobrovoljno slanjem ispunjenog Upitnika, e-pošte ili kroz telefonski razgovor stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke (uključujući jmbg, OIB i ostale osobne podatke) te dozvoljava da se istima koristi u cilju Klijentove identifikacije i zaštite osobnih imovinskih interesa prilikom zastupanja između odabrane institucije (osiguratelja i sl.) i Klijenta.

Podaci su dani u svrhu zastupanja u realizaciji odabranog financijskog ili drugog proizvoda što može uključivati i prosljeđivanje osobnih podataka trećim osobama koje su neophodne za realizaciju obveza ugovorenih između Klijenta te ostale institucije u skladu sa pozitivnim propisima uključujući i Ured za sprečavanje pranja novca i financiranja terorizma.

Klijent dozvoljava da Zastupnik njegove osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama ili bazama podataka, te da mu se može obraćati dostupnim komunikacijskim kanalima (npr. telefon, e-mail, pisano i sl.) u svrhu obavijesti o njegovim obvezama prema ugovoru u kojima je bio zastupnik/savjetnik, ili za obavijesti o novim uslugama i proizvodima.

Vaši podaci su zaštićeni i koriste se isključivo u svrhu neobveznog izračuna premije osiguranja od auto odgovornosti kao što je navedeno u Uvjetima korištenja.
Agencija Pro zastupanje vl. Vjeko Peretić je licencirana od strane HANFA-e za poslove zastupanja u osiguranju.